MaDo Entertainment B.V opgericht in 2015, heeft al een langere geschiedenis, en is geen nieuwkomer in het segment van de entertainment.  Marcel Dool heeft in de beginjaren `90 MarcelMusic opgestart en is onder deze naam begonnen met het verzorgen van kleine evenementen in de randstad. Naast zijn carrière als zanger is hij ook actief als boekingskantoor voor artiesten. Na een flinke input rond 2010 is de naam gewijzigd in MaDo Entertainment en zijn de activiteiten vergroot.

Compleet verzorgt Bedrijfsuitje, personeels feestje,weg met de baas, teambuilding. De Leukste Quiz is een leuk, gezellig en hilarisch uitje klik hier voor meer informatie.

Met trots kunnen we vermelden dat er een professionele fotostudio is gerealiseerd, voor het maken van glamour fotografie voor artiesten. Maar ook wordt hier portret, familie, groep en product fotografie gemaakt.

Het bedrijfspand bied ruimte voor Star For A Moment kinder en tienerfeestjes en is gericht op de jongere generatie. Bij Star For A Moment kan een ieder zich even een ster voelen als foto model, mannequin of danser(es) op een echt podium met professioneel licht en geluid, dit alles vind plaats onder professionele begeleiding. Star For A Moment is uitermate geschikt als verjaardagfeestje, klas uitje of groep evenement. Kijk  op de site www.starforamoment.nl voor alle informatie over dit geweldige nieuwe project.

 

MaDo Entertainment heeft een complete professionele geluidsstudio gerealiseerd voor CD/muziek producties en reclame spots.

Team MaDo Entertainment.