MaDo Entertainment.

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in entertainment.

In het beginsel werden er evenementen en optredens verzorgd. Uit deze ervaring zijn wij ons gaan focussen op bedrijfsuitjes, bruiloften, huwelijksvoltrekking, recepties, feesten, partijen, kinder en tienerfeestjes, welke op onze eigen locatie worden gehouden.

Een prachtige ruimte van 400 m2 en een sfeervolle horeca ruimte. Wij hebben een grote zaal met podium, licht en geluid welke door middel van een schuifwand bij de horeca ruimte kan worden betrokken. Ook organiseren wij 4 x per jaar “Going Dutch”een super gezellig evenement met DJ, live optredens en een geweldige sfeer. Lekker dansen en genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

Tevens hebben wij een professionele opnamestudio en fotostudio gerealiseerd waar artiesten opnames maken en ook een fotoshoot kunnen doen voor social media en strooi foto’s.

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje, familie of vriendenuitje is de Karaoke show en de Leukste Quiz een echte aanrader.

Sinds 2015 is het unieke concept Star For A Moment bedacht. Kinder en tienerfeestjes vanaf 5 t/m 16 jaar, welke inmiddels een begrip is geworden in Almere en omstreken.

Aan professionaliteit, kwaliteit en gastvrijheid ontbreekt het niet. Ons motto is een ultieme beleving voor jong en oud.

Impressie van onze mooie locatie.