Evenementen

Vrijdag 23 februari van 20:00 tot 24:00 – Time To Shine Carnaval/Aprés-Ski Editie!

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol plezier en gezelligheid tijdens onze Time To Shine Carnaval/Aprés-Ski Editie.

Onze getalenteerde Time To Shine artiesten staan klaar om de avond te vullen met energieke optredens en aanstekelijke Carnaval/Aprés-Ski feestmuziek. Laat je verleiden om de dansvloer op te gaan en mee te doen aan de levendige polonaise. En hier komt het leuke gedeelte – trek je beste skikleding of carnavalkostuum aan, want verkleed komen is meer dan welkom!

Nodig je vrienden en familie uit om samen met jou te genieten van het leukste feestje in Almere. De entree is gratis, en je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Maak je klaar voor een avond vol amusement, goede muziek en geweldige sfeer bij Time To Shine! 🎉⛷️🎭

En het beste van alles? Toegang is gratis en je kunt voor de deur gratis parkeren. Mis dit feest van het jaar niet!

Wat: Time To Carnaval/Aprés-Ski vrijdag 23 februari 20:00 uur tot 00:00 uur.

Waar: MaDo Entertainment, Markerkant 11 nr 21, Almere

Dresscode: Carnaval/Aprés-Ski

Entree: Gratis (geen kaarten of reservering nodig)

Parkeren: Gratis voor de deur

Tot ziens bij MaDo Entertainment.

Hoe kun je je aanmelden als Time To Shine artiest?

Time To Shine is een gratis evenement met diverse optredens wat altijd een groot succes is. Waarbij er lekker gedanst kan worden onder het genot van een drankje.

Ook is er tijdens deze avond elke keer een fantastische mystery act met een verrassend optreden. De voorgaande mystery act’s waren De Jantjes, The Blues Brothers en een Drag Queen, Star Sisters, Inner Circle en Marilyn Monroe. Wat zou het deze keer worden?


Het idee is ontstaan vanuit karaoke, alleen wordt er tijdens Time To Shine echt opgetreden voor publiek waarbij je de tekst uit je hoofd kent. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Dus kun jij zingen en wil je een keer optreden voor publiek, meld je dan aan via 06- 13731623 voor dit leuke evenement.

De datum voor de eerstvolgende Time To Shine wordt binnenkort vermeld op de website en social media.


Locatie: Markerkant 11 nr 21 1316AE Almere.