Evenementen

MaDo Entertainment is een feestlocatie voor verjaardag, huwelijksfeest, jubileum, businessborrel welke wij compleet verzorgen op onze prachtige locatie in Almere.

Wij hebben nu ook een leuk gratis evenement gepland staan.

!!!!! TIME TO 70s 80s !!!!!

Wil je op deze gezellige avond erbij zijn om naar alle artiesten te kijken en lekker te dansen op de gouwe ouwe van de Seventies en Eighties dan hoef je je niet aan te melden.

Entree is gratis.

Zing Mee tijdens Time To 70s 80s!

Wil jij je zangtalent laten schitteren op het podium en herleven in de tijd van de jaren ’70 en ’80? Dan is dit jouw kans! Geef je nu op om de sterren van de avond te zijn tijdens onze “Time To 70s 80s” muziekevenement.

Wat kun je verwachten?

Een geweldig podium om je favoriete nummers uit de jaren ’70 en ’80 te zingen.
Nummers mogen zowel in het Nederlands als in het Engels zijn.
Een enthousiast publiek dat met je meezingt en danst.

Datum en Locatie

De definitieve datum voor dit geweldige evenement in de maand oktober maken we binnenkort bekend. Dus houd je agenda vrij en bereid je voor op een avond vol nostalgie en geweldige muziek!

Hoe kun je je aanmelden?

Stuur ons een berichtje met je naam en welk nummer uit de jaren ’70 of ’80 je graag wilt zingen. We zullen contact met je opnemen zodra de definitieve datum is vastgesteld.

Mis deze kans niet om je favoriete hits te zingen en herinneringen op te halen aan de goede oude tijd. Doe mee en laat je zangkunsten schitteren op “Time To 70s 80s”!

En wat je zeker niet wilt missen is weer een fantastische Mystery Act.
Iedereen is welkom en de entree is gratis!
Gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Time To Shine is een gratis evenement met diverse optredens wat altijd een groot succes is. Waarbij er lekker gedanst kan worden onder het genot van een drankje.

Ook is er tijdens deze avond elke keer een fantastische Mystery Act met een verrassend optreden. De voorgaande mystery act’s waren De Jantjes, The Blues Brothers en een Drag Queen, Star Sisters en wat zou het deze keer worden?
Het idee is ontstaan vanuit karaoke, alleen wordt er tijdens Time To Shine echt opgetreden voor publiek waarbij je de tekst uit je hoofd kent. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Dus kun jij zingen en wil je een keer optreden voor publiek, meld je dan aan via 06- 13731623 voor dit leuke evenement.

De datum voor de eerstvolgende Time To Shine wordt binnenkort vermeld op de website en social media.

timetoshine evenement almere mado entertainment


Locatie: Markerkant 11 nr 21 1316AE Almere.