Foute Bingo

Foute bingo het leukste bedrijfsuitje in Almere. Bent u op zoek naar een uitje samen met je collega’s dan is de foute bingo uitermate geschikt om een gezellige middag of avond met elkaar te beleven. Een leuk idee voor een teamuitje met elkaar, waarbij veel te lachen valt en veel over nagepraat zal worden. Natuurlijk ook leuk om te doen als vrijgezellenfeest, vriendenuitje of een uitje met je familie.

Bij de foute bingo wordt de groep onderverdeeld in meerdere teams.

Net als bij de gewone bingo kan je per persoon een prijsje winnen. De prijsjes zijn net als de foute bingo grappig en leuk ook daar is over nagedacht om de speel vreugde te vergroten. Wanneer er een bingo gevallen is in jouw team mag degene die bingo had een prijsje uitkiezen. Tussen de prijzen zijn er ook ingepakte prijzen je weet dan niet wat daarin zit en is de verrassing des te leuker wat je gewonnen hebt. Vervolgens krijgt die persoon een opdracht mee voor het team. Behoud je de opdracht of geef je hem weg aan een ander team die jullie zelf mogen uitkiezen. De keuze is aan jullie.

De opdrachten zijn gevarieerd hilarische en erg leuk. Ook zijn er opdrachten met een spel element.  Een doe opdracht, haal je de opdracht dan staat er iets leuks te wachten of alle andere teams moeten een tegen prestatie doen. Dat weet je nooit!

We spelen in totaal 4 rondes welke onderverdeeld zijn in 3 maal bingokans per kaart.

Elke laatste bingo van de kaart de volle kaart mag je een cadeau uitkiezen van de hele tafel. De opdracht die jullie daarna meekrijgen mag niet geopend worden en moet je blind bepalen of je hem gaat spelen of weggeeft aan een ander team.

We eindigen de bingo met de allerlaatste ronde deze opdracht mogen jullie lezen en bepalen wie de opdracht gaat doen Let wel op degene die het aandurft krijgt de mysterie prijs.

Muziek speelt ook een rol tijdens dit uitje waarbij in de pauze ook even lekker gedanst kan worden of gewoon gezellig met elkaar een drankje en een ronde bittergarnituur.

De foute bingo is een bedrijfsuitje waarbij je veel kan lachen interactief en vooral met elkaar. Kortom, een uitje waar nog lang over gepraat zal worden.

Prijs per persoon €45,- Dit is op basis van 3,5 uur. Inbegrepen bingo prijzen, 3 consumpties per persoon, nootjes en pretsels op tafel en in de pauze een bittergarnituur (gemixt en vega).

Het uitje is geschikt voor groepen vanaf 20 personen tot 60 personen voor de leeftijd van 16 t/m 70 jaar. 

Voor meer informatie en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met MaDo Entertainment 036-5259906 of 06-13731623 of stuur een email naar info@mado-entertainment.nl.

Bent u op zoek naar een uitje voor grotere groepen dan adviseren wij een gezellig bedrijfsfeest met zanger Marcel Dool. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MaDo Entertainment 036-5259906 of 06-13731623 of stuur een email naar info@mado-entertainment.nl.