Trouwlocatie in Almere

Uniek uw trouwlocatie in Almere

MaDo Entertainment organiseert feesten, evenementen, bedrijfsuitjes op onze prachtige locatie op de Markerkant in Almere.

Nieuw nu ook de perfecte locatie voor uw huwelijksceremonie in een tropische romantische sfeer. Wij bieden diverse mogelijkheden aan van de huwelijksvoltrekking tot en met het verzorgen van een compleet bruiloftsfeest!

Voor de plechtigheid hebben wij een mooi prieel voor het bruidspaar. Mooi aangekleed met bloemen en witte houten stoeltjes (maximaal 50 zitplaatsen) extra nog statafels voor een grotere groep.­

Of de mooie rode loper van 8 meter waar de bruid­ naar de bruidegom loopt.

Hoe romantische is het dat de bruid van de witte trap afkomt de bruidegom onderaan de trap staat en jullie liedje gezongen wordt door een professionele zanger.

De trouwlocatie is sfeervol ingericht met stoffen drapering, bloemen, welkomstbord rozenblaadjes, prieel en op de witte statafels vaasjes met bloemen en kaarsjes.

De bruiloft locatie heeft een intieme sfeer met verlichting en kroonluchters voor de ultieme beleving voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Wij spelen in op de wensen van het bruidspaar en nodigen u graag uit om vrijblijvend te komen kijken, want de huwelijksdag moet natuurlijke de mooiste dag van je leven worden.

Onze horecaruimte welke geschikt voor maximaal 125 personen, is voorzien van airconditioning, professioneel geluid en licht.

Ook is het mogelijk het bruiloftsfeest bij ons te vieren! Door een schuifwand te openen wordt de zaal met groot podium toegevoegd aan de ruimte. De moving heads en discobol geven een extra toevoeging voor een knallend feest.

Compleet verzorgd met lekker hapjes, artiesten, DJ en zelf de trouw foto/videograaf alles is mogelijk.

En niet geheel onbelangrijk er is voldoende gratis parkeerruimte en goed bereikbaar via openbaar vervoer.

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Almere voor uw huwelijksceremonie, receptie en bruiloftsfeest neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dit kan via:

Email: info@mado-entertainment.nl

Telefonisch: 036-5259906

WhatsApp: 06-13731623

Wij denken graag met uw mee en zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag gaat worden!

Marcel en Deborah Dool