Feestje vieren?

feest locatie Mado entertainment Almere
verjaardagvieren almere feestlocatie

Iets te vieren? Dan bent u bij MaDo Entertainment aan het juiste adres. 

In een gezellige sfeer kunt u uw verjaardag vieren, jubileum, receptie, wedding shower, bruiloftsfeest, babyshower, bedrijfsuitje of businessborrel. Maar ook de gehele huwelijksceremonie kan bij ons plaatsvinden.

Een prachtige feestlocatie geschikt voor elk feest. Ook leuk met vrienden of als vrijgezellenfeest met eventueel de mogelijkheid voor karaoke. 

Wij onderscheiden ons door de mooie feestzaal, dansvloer, bar en podium kortom de gezelligste locatie in Almere voor uw feest. Onze horecaruimte is groot met een intieme beleving en volledig voorzien van airconditioning. Professionele geluidsinstallatie met microfoon, waar het ook mogelijk is om artiesten over te laten zingen. Een feestje vieren vanaf 20 personen tot maximaal 100 personen. Dansen in de spotlight of aan een tafeltje zitten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Het turfen van de drankjes aan de bar tegen de reguliere prijs.

Een all-in arrangement binnenlands gedistilleerd:
Hierbij heeft u een vaste prijs van €30,- per persoon inclusief onbeperkt drinken frisdrank, bier, wijn, roze, vieux, jenever, koffie en thee. Dit is op basis van 4 uur.

Een all-in arrangement buitenlands gedistilleerd:
Hierbij heeft u een vaste prijs van €40,- per persoon inclusief onbeperkt drinken frisdrank, bier, wijn, roze, vieux , jenever, bacardi, gin, vodka, safari, malibu, koffie en thee. Dit is op basis van 4 uur.

Om het helemaal compleet te maken bieden wij bij elk feest nootjes en pretsels aan voor op de tafels.

Wilt u het all-in arrangement uitbreiden naar een langere tijd, dan bedragen de kosten per persoon €5,50 per extra half uur.

Wilt u de feestlocatie afhuren dan is dit ook mogelijk. Inclusief barpersoneel en muziek wordt natuurlijk ook geregeld. Voor de drankjes hanteren wij reguliere bar prijzen (het is niet mogelijk eigen drinken en eten mee te nemen).

Onze feestlocatie bevindt zich op de Markerkant 11 nr. 21 waar een grote parkeerplaats aanwezig is met gratis parkeren.

Wij bespreken met u graag uw wensen en zorgen ervoor dat uw feest tot in de puntjes geregeld wordt. Het feest kan ook uitgebreid worden met catering van borrelhapjes tot buffet. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan even contact met ons op via 06-13731623

U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze prachtige feestlocatie in Almere.

Voor reserveren of informatie:
036-5259906
06-13731623
info@mado-entertainment.nl

Met vriendelijke groet,

Deborah en Marcel Dool